Voor deelnemers
[ Doelstellingen van Drive Your Talents ]
Voor deelnemers

ijdens het tweedaagse Drive Your Talents programma ga je onder professionele begeleiding op zoek naar antwoorden op de volgende vragen:

• Wat zijn mijn onderscheidende talenten en benut ik deze talenten wel voldoende?
• Wat zijn mijn favoriete kennisgebieden en hoe vaak kan ik die inzetten?
• Wat motiveert mij om de volle 100% te geven in mijn werk?
• Sluiten mijn talenten en kennisgebieden aan op de behoeften van de klant?
• Hoe kan ik mijn werk nog leuker en uitdagender maken?
• Hoe zorg ik dat ik elke dag met veel energie aan de slag ga?

Wanneer je bewuste keuzes en beslissingen maakt aan de hand van je talenten, kennis en motivatie en wanneer die goed aansluiten op de behoeften in de markt, leidt dit automatisch tot meer energie, succes en tevredenheid.

Om deze extra energiebronnen aan te boren, zul je proactief moeten zijn. Met andere woorden: Jij bent zelf verantwoordelijk voor je eigen ontwikkeling! Pro-activiteit is één van de sleutelwoorden van Drive Your Talents.

Drive Your Talents is geen training, je zou het personal coaching in groepsverband kunnen noemen. Het leerproces is ook niet afgelopen nadat je het tweedaagse programma hebt bijgewoond. Het programma is de start van een nieuwe fase waarin je bewuster bezig zult zijn met jouw persoonlijke ontwikkeling. Dankzij Drive Your Talents krijg je inzicht in jezelf, je talenten en de terreinen waarop je je verder kunt ontwikkelen. Je maakt een Persoonlijk Energieverhogend Plan waarin je doelstellingen en acties opschrijft en vervolgens ga je aan de slag.

[ De waarde van Drive Your Talents ]

e waarde van dit programma schuilt in het individuele en persoonlijke karakter. Je gaat gegarandeerd naar huis met nieuwe inzichten en plannen voor de toekomst, in combinatie met een verhoogd “lekker in je vel” gevoel.
Ook de organisatie heeft hier profijt van, want “happy people produce quality”. Niet alleen jijzelf, maar ook je manager, kan veel over jou leren aan de hand van de documenten die je hebt ingevuld tijdens het programma. Op deze manier kan er beter ingespeeld worden op jouw individuele doelstellingen. Geen enkel mens is ten slotte hetzelfde.

Benieuwd naar ervaringen van deelnemers? Klik hier


 
[ Drive Your Talents ] 
[ Referenties ] 
referenties
[ Communicum ] 
 
Design by PureDutch  -  Powered by Pure-ICE